De leukste verblijven in de natuur!

Voor de echte natuurliefhebbers zijn er in ons eigen land bij onze zuiderburen diverse mogelijkheden om te verblijven in de natuur. Zo bestaan er bijvoorbeeld natuurhuisjes waar je kunt genieten of boomhutten zodat je echt even kunt ontsnappen uit het drukke leven. Inspiratie nodig? Lees dan snel verder!

Boomhutjes in België

In het Belgische Fisenne kun je verblijven in een van de toffe ‘bubble boomhut’. Overdag geniet je van een uitzicht over de Ardennen en ’s avonds vallen je ogen dicht onder de sterrenhemel. Je slaapt namelijk onder een doorzichtige koepel waardoor je alles om je heen kunt zien. Dit maakt jouw slaapbeleving in de natuur helemaal compleet! Tijdens jouw verblijf kun je genieten van de prachtige omgeving in de Ardennen. Er zijn veel wandelroutes en fietsroutes die je op verkenning sturen. Zo kun je goed van de omgeving en al haar pracht genieten. De bedjes in de boomhut worden heel romantisch opgedekt en er liggen genoeg dekentjes klaar om de nacht goed door te komen, wij zijn op slag verliefd op deze accommodatie!

Tipi tijd

Als je op zoek bent naar een leuke plek in de natuur, maar je wilt toch in luxe verblijven dan zit je bij de tipitent echt aan het juiste adres. Deze tenten staan in Limburg en geven je alle luxe die je normaal ook van een hotel verwacht, maar dan in de natuur! In de omgeving kun je super goed wandelen en fietsen, dus vergeet niet je sportieve outfit mee te nemen. Voor echte avonturiers is het mogelijk om te kanoën. Hier krijg je een prachtig uitzicht over de Limburgse wateren terwijl jij lekker ronddobbert.

Verblijven bij de boer

Er zijn ook diverse plekken om bij de boer te overnachten. Zo kun je bijvoorbeeld in de luxe tenten van Puur Terschelling verblijven waarbij je beschikt over een eigen keukentje en een groot bed. Voor een koude nacht hoef je niet bang te zijn, want er zijn verwarmingselementen aanwezig. De tent beschikt over en doorzichtig dak, wat betekent dat als het helder weer is je kunt genieten van een fantastische sterrenhemel. Als je geluk hebt kun je zelfs de melkweg bewonderen. De camping is van een familiebedrijf die er alles aan doet om jouw een perfecte beleving te bieden.

Bij Puur Terschelling is er veel te doen, je kunt mee met huifkartochten en de familie beschikt over veel paarden. Het is dan ook mogelijk om te paardrijden tijdens je verblijf. En je kunt de ezels, schapen en labradors van het gezin ook nog even aaien!

Slapen met de alpaca’s

Ben jij een echte dierenliefhebber dan is het ook leuk om te verblijven tussen de alpaca’s. Er zijn in ons land diverse plekken waar dit kan. Je verblijft in de natuur en als je wakker wordt zit gelijk tussen de dieren. Zo heb je alpaca’s rondlopen, maar op sommige plekken ook hertjes. Voor dierenliefhebbers is deze accommodatie dan ook echt een must do!

Wellness lodge

Voor ultieme ontspanning is het aan te raden te kijken naar de wellness natuurlodges in Drenthe. Je verblijft dan in een luxe lodge met Scandinavische sfeer in het prachtige boerendorp Wapserveen. De lodge beschikt over een hottub en Finse sauna! Vanaf het vakantiehuisje loop je zo de natuur in en kun je wandelen en fietsen in deze mooie Drentse omgeving. In de buurt zijn drie nationale parken waar je geniet van het mooie uitzicht en de omgeving. Drenthe zelf staat bekend om de hunebedden waar je natuurlijk ook een bezoek aan kunt brengen. Wanneer je na een lange dag terugkomt plof je in de Finse sauna of ontspan je in de hottub!

Voor welke natuurbeleving ga jij?

  • Share post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *